Нова театарска претстава во Штип: На Дно !

0

По големите успеси и награди со Бегалка, Вонредна состојба, Дон Кихот и Црнила, режисерот Дејан Пројковски повторно се враќа на штипската сцена. овој пат со едно модерно, екстравагантно емотивно и катарзично инсценирање на најпознатата драма на Максим Горки – „На Дното“.

Премиера: 04 Недела Поч. 20ч и 05 Понеделник Поч. 21ч

цена 200 ден.

Резервации на билети на 078/745-774

14231976_1794101150869853_487572585070589671_o 14231192_1794101344203167_2107456868508804400_o 14207583_1794101087536526_259438787745396769_o 14195190_1794101084203193_3048362066211972672_o 14169738_10202163282041335_1786825829_n 14115549_1794101054203196_7466081630802320783_o

Сподели.


Коментарите се затворени.