Фото: Опасно невреме во Штип!! Рушеше дрвја и поплавуваше улици

0

Денес во Штип околу 16 часо имаше доста обилни врнеже пропратени со ветер и грмотевици, невреме кое изгледаше доста страшно.

Невреме кое за кратко време донесе многу дожд од што има имаше доста отежнат сообраќај со преправени улици и бутнати дрвја по коловозот.

Засега нема информации за поголеми штети или повредени.

14225450_10208554491998798_4717067269710704480_n 14192552_10208554491158777_7256040357959326195_n 14188169_10208554491318781_4102995583627543557_o 14125160_10210871151675718_3520121962068977601_o 14115391_10210871150515689_3191949517600775932_o 14107791_10210871149595666_4876871047697544231_o

Сподели.


Коментарите се затворени.