Дали згасна една убава приказа?! Ф.К. Баби го откажа учеството во Третата лига

0

Фудбаслкиот клуб Баби од Штип дали потклекна на напорната битка со финансиите.

Покрај секогаш добрите игри и борбените натпревари скоро ви сите сезони кои ги изигра фудбалскиот клуб Баби оди во истиријата.

Клуб кој најголемиот дел од своето постоење беше составен од група играчи ентузијасти кои со љубов се бореа за фудбалот во Штип.

Дали има надеж за враќање на клубот и претставник втор претставник на Штип во Македонскиот фудбал, и дали има некој кој би можел да помогне за одржување на Штипскиот фудбал во живот.

Сподели.


Коментарите се затворени.