Неверојатни торти на струја кoи светат од Штипски мајстори

0

Големите таленти и мајстори се познаваат со свите дела и иноватиснот. Deyano Cakes

Торти кои светат и прават неворојатна слика како од бајка. Произвотсвото се препишува на големите штипски мајстори Deyano Cakes кои веќе некоолку години постојано ја изненадуваат Македонската јавност и своите клиенти со својата креативност и умешност во правењето неверојатни торти кои покрај тоа што се многу вкусни уште поубаво изгледаа.

Доволно се зборови, нека зборуваат делата.

1619120_499810533472951_174785121_n1474365_470649386389066_866650342_n 10445989_611050955682241_4318401684719872810_n 14088548_1025810144206318_4130826345925007486_n (1)

Deyano Cakes

Сподели.


Коментарите се затворени.