Известување! Ќе се гради голем Кружен тек во Штип!

0

Крстосниците полека заминуваат во историјата.

Според сите статистики и истражувања полека на сигурно се докажува дека кружните текови се најпрактични, најпогодни и секако најсигурни во сообраќакот.

Така еве во прилог и известување за отпочнување на градење на Кружен тек на крстосницата Дујле во Штип.

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Општина Штип ги информира граѓаните и возачите дека од утре (среда,31 август) започнува реконструкција на крстосницата Дујле каде ќе се гради кружен тек.

За поголема безбедност, се апелира на внимателност на сите учесници во сообраќајот.Ова е важен проект за сите нас и Општина Штип замолува за трпение и се извинува за непријатностите однапред.

Благодарност до СВР – Штип за поддршката и асистенцијата во следните денови.

E556625B9BE06E439E2F8983C40D7DFD

Сподели.


Коментарите се затворени.

Feedback

FLYERb