Одличен парфем за летни изненадувања!

0

MEXX LOOK UP NOW FOR HER & HIM

LOOK UP NOW: Life Is Surprising For Her од Mexxе цветно овошен мирис за  жени. Ова е нов парфем. LOOK UP NOW: Life Is Surprising For Her e претставен  во 2016 година. Горните ноти се крушка, праска и капина. Средните ноти се тубероза, гарденија и јасмин. Базните ноти се сандалово дрво, кедар и ванила.

LOOK UP NOW: Life Is Surprising For Him од Mexx е дрвенесто ароматичен  мирис за мажи. Ова е нов парфем. LOOK UP NOW: Life Is Surprising For Himе  претставен во 2016 година. Горните ноти се зелени ноти и крушка. Средните ноти се листови од пачули. Базните ноти се кедарово дрво, амбер и мошус.

MEXX Look Up Now man edt 30 – 1080 ден

MEXX Look Up Now man edt 50 – 1540 ден

MEXX Look Up Now man edt 75 – 2030 ден

MEXX Look Up Now woman edt 15 – 1080 ден

MEXX Look Up Now woman edt 30 – 1540 ден

MEXX Look Up Now woman edt 50 – 2030 ден

Ние постоиме за вас Парфимерија ДО-НА

Ул.Ванчо Прќе 67/33 Штип

Сподели.


Коментарите се затворени.