Нов култен кафе бар во Штип! Приговор на секојдневието

0
Штип прераснува во урбано и културно место со секој нов ден, така и се движат и некои луќе кои даваат дополнителен придонес во тоа.
Штип доби нов култен кафе бар кој одсокнува од секојдневието, приговара на секојдневието. Кафе Бар Приговор е новото место каде вие едноставно можете само да уживате.
DSC_2502
Започнавме со Great opening на 15.08.2016 година
До основен Суд Штип, на главното шеталиште во центарот на градот.
ПРИГОВАРАМЕ на вообичаените стандарди и на конформизмот на просечната кафе бар услуга.
Во одчичен амбиент, отворањето помина со најразновидни коктели за гостите, кетерин и нормално шампањ,.. додека гостите ги забавуваше секогаш расположениот бенд Но Енд.
DSC_2483
Најавуваме одлична кафе услуга, со престижното кафе, Бар Престиж, неконвенционално послужување на турско кафе, палета на престижни алкохолни пијалоци, а наскоро и коктел карта со избор од над 30 коктели, спремени по рецепт на најдобрите бармени од WBA.
Воедно се издвојуваме со правната библиотека, дневен печат и магазини достапни за гостите, WI – FI нормално и уште многу мали и слатки детали кои ќе ја збогатат понудата.
DSC_1388
Концептот  на работа продолжува со дневна доза кафе шема, жива свирка во ден од викендот, тематски забави и започнувајки од октомври, секој петок  after work party…
Ново Култно место, нов вид на послужување, нов амбиент. Кафе Бар Приговор.
DSC_2507 DSC_2504 DSC_2495 DSC_2489 DSC_2486 DSC_2474 DSC_2470 DSC_2465 DSC_2464 DSC_2463 DSC_2462 DSC_2461 DSC_2458 DSC_2451 DSC_2450 DSC_2446 DSC_2445 DSC_2443 DSC_2442 DSC_2441 DSC_2437 DSC_2431 DSC_2429 DSC_2423 DSC_2421 DSC_2414 DSC_2386 DSC_1381 DSC_1379 DSC_1371 DSC_1370 DSC_1361 DSC_1357 DSC_1340 DSC_1336
Сподели.


Коментарите се затворени.