Не очекува „опасно“ забавен викенд во кафе бар…. Штип

0

По долго време во Штип на сцената се враќа легендарната Вераааа Јанковиќ.

Препознатлива во својата бесконечна енергичност, желна за забава и дружење, секогаш кога е во Штип.

Овој Петок нејзин хост ќе биде Ирскиот Паб Даблин каде Вера ќе има свој перформанс позади микс пултот.

Освен Вера во Даблин викендов во сабота ќе гостуваат и култниот бенд D ZOO.

Бидете дел од Опасните забави кои секогаш ги организира Ирскиот паб Даблин.

dublini

Сподели.


Коментарите се затворени.

Feedback

FLYERb