Екстра понуди за лето! Крф за само 52 евра по лице !!!

0

Летото е во полн ек така и летната сезона.

Некои веќе го искористија својот летен одмор и уживаа на некоја од летните дестинации кои ги имаме на располагање, но некои допрва ќе одат.

Затоа туристичката агенција We Travel ви нуди одлична можност за прекрасен одмор по екстра поволна цена.

🌟LAST MINUTE ПОНУДИ🌟


 

Крф

Темин : 20.08-27.08

Greece – Kavos, објект: SEASIDE

Студио 1/2

Цена : 105 евра ( наем на студио )

_________________________________________________

Парга

Темин : 20.08-27.08

Greece – Parga, објект: XENIA Rooms

Студио 1/2

Цена : 225 евра ( наем на студио )

_____________________________________________________

Закинтос

Темин : 20.08-27.08

Villa Dimitris  – Laganas

Студио 1/2

Цена : 228 евра ( наем на студио )

—————————–

Termin : 20.08-27.08

Villa Dimitris – Laganas.

Студио 1/2+1exb

Цена : 252 евра ( наем на студио)

————————————————————————————–

Понуди има уште многу но за тие кликнете ТУКА

за повеќе информации:

КОНТАКТ

default-logo
Штип
+389 32 618 999; +389 78 419 995
Тошо Арсов 59, 2000 Македонија

Струмица
+389 77 507 556 +389 78 419 717
Јосиф Јосифовски 1, 2400 Македонија

cistka 2
Сподели.


Коментарите се затворени.