Киднапирање, Сообраќајка…Крими билтев во Штип како на филмови! Видео

0

Криминалните умови веќе одат по стапките на акционите американски филмови.

Сопруг најмува киднапер за сопругата, потоа тешкаа сообраќајна незгода со жртви.

канал+

Сподели.


Коментарите се затворени.