Да донираме за Скопје да донираме за Македонија и Македонците!

0

Во Апокалипсата која го зафати Скопје во текот на вчерашниот ден однесе 20 жртви, 6 исчезнати и околу 50 повредени.

Граѓаните самоиницијативно по социјалните мрежи покренаа акција за помош на погодените од невремето.

Градот Скопје ќе донира помош од 3000 евра за семествата на загинатите, Кожувчанка донираше 25 тони вода, додека ние можеме да донираме сретства.

Број за донации 143 400 од сите мрежи! Сите донираме за нашите луѓе!

Исто така во Скопје пред Веро центар има отворен пункт за помош на погодените од невремето.

Заедно можеме!

Сподели.


Коментарите се затворени.

Feedback

FLYERb