Фотографии од Катаклизмата што го разора Скопје

0
Во текот раните утрински часови транспортен хеликоптер на АРМ заедно со претставници на МВР го надлетуваа погодениот реон од невремето заради комплетно извидување на теренот и увидување на потребите за понатамошно ангажирање. Фотографиите во продолжение направени од армискиот хеликоптер сведочат колку силно невреме и каква природна катастрофа се случи во Скопје и околината.
Сподели.


Коментарите се затворени.

Feedback

FLYERb