Струмица Опен Фестивал (No. 5) 2016 со најмоќна програма до сега

0

Струмица Опен Фестивал годинава го слави јубилејното 5то издание кое според сите очекувања ќе биде најголемо досега.

Годинава Струмица ќе гори од 9ти до 14ти август со моќна програма за сите вкусови и возрасти.

file-page2

Сподели.


Коментарите се затворени.

Feedback

FLYERb