Уште една мега ѕвезда пристигнува на штипската „Пастрамалијада“

0

Во изминативе години на штипската “Пастрамалија” настапија големи имиња од Балканот, кои за едни предизвикаа воодушевување, а за други разочарување.

Покрај голем број македонски естрадни уметници, годинава, во месец септември, на штипската “Пастрамалијада” посетителите ќе ги забавува и можеби најпознатата ѕвезда од поранешните ју- републики, Здравко Чолиќ.

zdravko

Покровител на неговото доаѓање во Штип е познатиот штипски бизнисмен, Љупче Манџуков.

И оваа година гастрономскиот фестивал ќе стартува од 18септември.

Сподели.


Коментарите се затворени.