Paparazzi | Vostip.mk | Part LV | Море, Сонце, Плажа и ….

0

Најпопуларната рубрика и најчитаната во Македонија Папараци секогаш прави чекор повеќе од сите, овој пат тимот на VoStip.mk заедно со туристичката агенција We Travel Macedonia направи папараци на најпопуларната плажа на Халкидики. SAHARA RESORT.

Секоја недела We Travel Macedonia организира BEACH DAY или ден на плажа на Сахара, затоа бидете и вие дел од епицентарот на случувањата.

Сахара Ресорт секоја недела нуди богата програма исполнета со познати Грчки Диџеи и супер поп ѕвезди од Грчката естрада, исто така бидете дел од Папараците на ВоШтип.мк

DSC_1642 DSC_1644 DSC_1653 DSC_1655 DSC_1658 DSC_1663 DSC_1664 DSC_1670 DSC_1671 DSC_1674 DSC_1675 DSC_1676 DSC_1682 DSC_1684 DSC_1687 DSC_1688 DSC_1689 DSC_1690 DSC_1691 DSC_1692 DSC_1694 DSC_1696 DSC_1708 DSC_1713 DSC_1714 DSC_1733 DSC_1736 DSC_1737 DSC_1740 DSC_1744 DSC_1747 DSC_1750 DSC_1755 DSC_1776 DSC_1778 DSC_1789 DSC_1792 DSC_1794 DSC_1796 DSC_1798 DSC_1804 DSC_1805-2 DSC_1810 DSC_1811 DSC_1815 DSC_1816 DSC_1817 DSC_1821 DSC_1822 DSC_1824 DSC_1830 DSC_1832 DSC_1833 DSC_1835 DSC_1836 DSC_1840 DSC_1842 DSC_1847 DSC_1852 DSC_1853 DSC_1855 DSC_1860 DSC_1861

Почитувани читатели и фанови

Рубриката Папараци е направена од забавен карактер за анимација и убави спомени за нашите читатели, без никаква намера за навреда и слично. Доколку од било какви причини дел од сликите на кои сте вие не ви се допаѓаат слободно можете да не контактирате за нивно отстранување.

е-маил: vostip.mk.gcc@gmail.com

Сподели.


Коментарите се затворени.

Feedback

FLYERb