Фото: Анабела ужива на Грчките плажи со нејзиниот личен стилис Штипјанецот…

0

Прекрасната и една од најубавите ѕвезди на Балканската естрада си ужива на Грчките плажи со својот личен стилист, и тоа не било кој туку еден од најекспонираните стилисти во Македонија Штипјанецот Зоки Давитков.

Веќе подолго време е познато дека нашот Зоки Давитков е доста баран од Српските мега ѕвезди особено кога настапуваат во Македонија со што работата  прераснува и во добри пријателства.

Анабела и Зоки кои се доста добри пријатели објавија на инстаграм интересни фотографии. Од Грција Анабела и Зоки продолживаат во Штип каде Анабела е специјален гостин на приватна прослава.

13695250_1132056126856331_1399008289_n 13705281_1132055583523052_477137128_n 13706177_10209915601788011_1907236634_n 13713252_10209915601588006_1990510346_n

Сподели.


Коментарите се затворени.

Feedback

FLYERb