Одличен попуст на новите парфеми Dolce&Gabbana

0

Високите температури почнуваат, приуштете си освежување со новите парфеми од Dolce&Gabbana… СЕГА СО НАМАЛЕНА ЦЕНА ОД 30%

Dolce&Gabbana ги лансира овогодинешните лимитирани изданија на своите славни мириси Light Blue од 2001 и Light Blue Pour Homme од 2007 година. Новите цитрусно свежи мириси инспирирани од летната атмосфера на италијанскиот остров Капри ги носат називите Light Blue Love in Capri и Light Blue Pour Homme Beauty of Capri. Light Blue Love in Capri е динамичен мирис на островски ароми како што се цитрусното овошје и бело цвеќе. Се отвара со свежината на мандарина и лимун кои водат до срцето од орлови нокти и дрвенестата база од кедарово дрво и мошус.

ddol2

Достапен е како Eau de Toilette во пакувања од:

25 милилитри по цена од 3.450.оо денари – 30% = 2.415 ден.

50 милилитри по цена од 4.340.оо денари – 30% = 3.038 ден. и

100 милилитри по цена од 6.040.оо денари – 30% = 4.228 ден.

Light Blue Pour Homme Beauty of Capri ги донесува природните и луксузни убавини на овој остров како што се сјајните карпи на бреговите и зелените шумски пејсажи покрај морето. Се отвара со цитрусниот карактер на сицилијански бергамот и цитрон. Листот од горчливиот портокал во срцевината е збогатен со база од кедарово дрво и ветивер.

dol1

Достапен е како Eau de Toilette во пакувања од:

40 милилитри по цена од 3.520.оо денари – 30% = 2.464 ден.

75 милилитри по цена од 4.620.оо денари и – 30% = 3.234 ден.

125 милилитри по цена од 6.160.оо денари – 30% = 4.312 ден.

Ние постоиме за вас Парфимерија ДО-НА

Ул.Ванчо Прќе 67/33 Штип

Сподели.


Коментарите се затворени.