Ново и уникатно во Штип! Рибарница за рибни специјалитети од светски калибар

0

Во градот Штип постојано се отвораат нови интересни места, ресторани, кафулиња и слично, но досега уникатно место од ваков тип не сме имале.

Рибарница која ќе сервира и ќе поготвува специјалитети како во големите светски рибни ресторани, со достава до вашите домови.

Локација:  улица Сутјеска бб. наспроти Туш.

телефон: 032 606 753

Работно Време: Понеделник – Сабота 08:00 – 22:00 ;  Недела 09:00 – 17:00

Рибарница Диме има најразновидно мени на кое може да подзавидат многу рибни ресторани.

Од широката палета на специјалите кои произлегуват од Рибара Диме ви ги издвојуваме:

Крап кој се подготвува на повеќе начини:

  • Ѕидан крап
  • Крап на кременадли
  • Крап полутка

Пастрамка специјалитети:

  • бела
  • црвена
  • златна речна
  • речна

Црвеноперка, Гирица (Преспанска), Белвица (Охридска), Клен, Скорбут.

DSC_8126

Рибара Диме освен што ги има специјалитетите од нашето поднебје, нуди и Морски специјалитети по најмодерни и превкусни рецепти.

Морското мени ги содржи следниве специјалитети:

Лаврак, Ципура, Лосос, Свежа Туна, Лигни, Октопод, Шкампи, Скуша, Ослич и морски плодови.

Летото е создадено за овие превкусни рибни специјалитети, затоа не чекајте Рибара Диме е место кое мора да се посети.

DSC_0840 DSC_0847 DSC_0848 DSC_0852 DSC_0858 DSC_0869 DSC_0885 DSC_0886 DSC_0899 DSC_0901 DSC_0904 DSC_0905 DSC_0912 DSC_0913 DSC_0916 DSC_0917 DSC_0924 DSC_8065 DSC_8072 DSC_8077 DSC_8081 DSC_8083 DSC_8086 DSC_8096 DSC_8099 DSC_8120 DSC_8127 DSC_8129 DSC_8143 DSC_8148 DSC_8150 DSC_8157 DSC_8161 DSC_8165 DSC_8167 DSC_8169 DSC_8170 DSC_8172 DSC_8174 DSC_8175 DSC_8177 DSC_8180 DSC_8187 DSC_8191 DSC_8194

Сподели.


Коментарите се затворени.

Feedback

FLYERb