За секој купен производ Black Up, добивате подарок изненадување!

0

Парфимерија До-На повторно има одлична понуда за вас!!

За секој купен производ од Black Up, имате подарок изненадување!!

бл

 

Black Up млекото за сончање содржи комбинација УВА и УВБ филтри, уље, витамин Е и Д- пантенол. Овозможува долготрајна заштита на вашата кожа за време на сончањето, воедно ја штити кожата од иритација,  изгореници и исушување, притоа правејќи ја еластична и мека.

Black Up уље за сончање содржи комбинација УВА и УВБ филтри и овозможува висока заштита на кожата во текот на сончаето, а истовремено го смирува црвенилото на кожата.

Ние постоиме за вас Парфимерија ДО-НА

Ул.Ванчо Прќе 67/33 Штип

 

Сподели.


Коментарите се затворени.