Интензивно асфалтирање на главната крстосница во Сењак, Штип

0

Почна асфалтирањето на крак од ул.”Борис Крајгер” во должина од околу 800 метри, од Трговскиот “Елкос” до спортската сала “Јордан Мијслков”

Работите се одвиваат според планираното, што значи дека наредните денови ќе биде комплетирана целата делница.

13502106_642884715866019_7730361156468408176_n 13509067_642884585866032_3307271389493878455_n 13528923_642884652532692_4193553236399568057_n

Сподели.


Коментарите се затворени.