Дозволете си летно освежување со новите парфеми на Dolce&Gabbana!

0

Високите температури почнуваат, приуштете си освежувaње со новите парфеми од Dolce&Gabbana..

Dolce&Gabbana ги лансира овогодинешните лимитирани изданија на своите славни мириси Light Blue од 2001 и Light Blue Pour Homme од 2007 година. Новите цитрусно свежи мириси инспирирани од летната атмосфера на италијанскиот остров Капри ги носат називите Light Blue Love in Capri и Light Blue Pour Homme Beauty of Capri.

dol1

Light Blue Love in Capri е динамичен мирис на островски ароми како што се цитрусното овошје и бело цвеќе. Се отвара со свежината на мандарина и лимoн кои водат до срцето од орлови нокти и дрвенестата база од кедарово дрво и мошус. Високите температури почнуваат, приуштете си освежувaње со новите парфеми од Dolce&Gabbana..

Достапен е како Eau de Toilette во пакувања од:

25 милилитри по цена од 3.450 денари

50 милилитри по цена од 4.340 денари и

100 милилитри по цена од 6.040 денари

ddol2

Light Blue Pour Homme Beauty of Capri ги донесува природните и луксузни убавини на овој остров како што се сјајните карпи на бреговите и зелените шумски пејсажи покрај морето. Се отвара со цитрусниот карактер на сицилијански бергамот и цитрон. Листот од горчливиот портокал во срцевината е збогатен со база од кедарово дрво и ветивер.

Достапен е како Eau de Toilette во пакувања од:

40 милилитри по цена од 3.520 денари

75 милилитри по цена од 4.620 денари и

125 милилитри по цена од 6.160 денари

Ние постоиме за вас Парфимерија ДО-НА

Ул.Ванчо Прќе 67/33 Штип

Сподели.


Коментарите се затворени.