Нова делукс летна тераса во Штип од која „Глава Боли“

0

На далеку познатата пицерија Верона во Штип повторно подготвува нешто ултра модерно и луксузно за своите драги и ценети клиенти.

Овој пат сопствениците на Верона се одлучуја на летна тераса од која „глава боли“, или подготвија летна бајча во која освен што можете да го почуствувате превкусниот квалитет на штипската пастрамајлија, можете да го почувствувате и модерниот и луксузен амбиент.

Среда е денот од кога  Верона почнува да пишува ново поглавје на прекрасно поминати моменти и спомени на уживање и задоволство.

Повелете и уживајте во животот, уживајте квалитетно и вкусно зошто животот е премногу краток да го потрошите залудно.

Среда 08.06.16 Верона ве очекува.

верона тераса

Сподели.


Коментарите се затворени.