Асфалтирана уште една улица во Штип

0

Асфалтирањето во Штип продолжува, денес се асфалтираше долниот дел од ул.Радански Пат, до спој со улица “Сутјеска” кај ООУ “Гоце Делчев”

13315402_632591186895372_3886411726677310133_n 13332953_632591136895377_4056528007083525588_n 13335788_632591233562034_340610646969501492_n 13335962_632591156895375_2657594828485167659_n 13336146_632591196895371_6369967572244090481_n 13342911_632591206895370_3001109219688552496_n 13346432_632591170228707_2592530679034958155_n

Сподели.


Коментарите се затворени.