Paparazzi | Vostip.mk | Part LIV | Мода, Убавина и Бизнис!

0

Папараци ВоШтип.мк преточено во мода, убавина и бизнис со прекрасни девојки и одлично презентирана мода и овојпат има изненадувања за вас.

Туристичката Агенција We Travel Macedonia е покровител на ова издание на Paparazzi и доделува вредносни ваучери за патавања. We Travel доделува на ова папараци издание 3 гратис ваучери за шопинг турата во Солун на 24ти мај.

Најбрзите тројца кои ќе пишат порака на фан страната на We Travel Macedonia со свои податоци и телефонски број добиваат гратис ваучер за еднодневно капење на една од најубавите плажи на Халкидики Сахара Ресорт за терминот 12.06.2016

За порака кликни ТУКА.

DSC_0969 DSC_0975 DSC_0986 DSC_0987 DSC_0992 DSC_0995 DSC_1001 DSC_1005 DSC_1009 DSC_1010 DSC_1011 DSC_1013 DSC_1014 DSC_1016 DSC_1020 DSC_1021 DSC_1024 DSC_1025 DSC_1026 DSC_1028 DSC_1029 DSC_1039 DSC_1045 DSC_1050 DSC_1056 DSC_1061 DSC_1066 DSC_1069 DSC_1073 DSC_1079 DSC_1081 DSC_1084 DSC_1085 DSC_1095 DSC_1097 DSC_1099 DSC_1100 DSC_1105 DSC_1107 DSC_1108 DSC_1111 DSC_1113 DSC_1115 DSC_1119 DSC_1122 DSC_1128 DSC_1129 DSC_1132 DSC_1133 DSC_1137DSC_1135we-travel

Почитувани читатели и фанови

Рубриката Папараци е направена од забавен карактер за анимација и убави спомени за нашите читатели, без никаква намера за навреда и слично. Доколку од било какви причини дел од сликите на кои сте вие не ви се допаѓаат слободно можете да не контактирате за нивно отстранување.

е-маил: vostip.mk.gcc@gmail.com

Сподели.


Коментарите се затворени.

Feedback

FLYERb