Мега популарната Северина доаѓа во Штип

0

Можеби една од најголемите Балкански ѕвезди во последните неколку години доаѓа на приватна забава во Штип.

Сопственикот на винаријата Езимит од Штип за својот потoчно за 25 от роденден на компанијата Езимит ја повика Северина да ги забавува своите ценети гости  на оваа отмена забава.

Северина освен што во петок гостува во Штип, исто така продолжува на гостување во Скопје во сабота на приватна забава на моментално најбогатиот човек во Македонија на роденденската забава на Систина.

Severina-Tračara.com_

Сподели.


Коментарите се затворени.