Последна студентска забава за оваа сезона со многу промотивни цени!

0

Почитувани студенти и студентки , Меана Традиција ве поканува оваа среда на последната студентска забава оваа сезона.

Во оваа прилика тимот на меана Традиција ви се заблагодарува за сите прекрасни студентски забави кои ги поминавме заедно лудо и незаборавно , бевте прекрасни убави , насмеани , весели и исполнети со многу позитивна енергија , нашата цел беше да ви овозможиме прекрасна и весела атмосфера за која бевте највеќе заслужни вие.. Повелете оваа среда како последна студентска забава во оваа сезона заедно со Диези Бенд!!
Промотивни цени:
Узо – 40денари
Коњак – 40денари
Водка – 40денари
Тел за резервации: 032/399-866 или 078/246-199!!
Ве очекуваме!! :)

gg

Сподели.


Коментарите се затворени.