Повеќе сум гладен, отколку сит: Видеото кое го расплака целиот Балкан

0

Сигурно нема да останете рамнодушни на ова видео, кое го расплака целиот Балкан.

Имено, Есада Чосиќ е самохрана мајка од Сарајево, а со години се бори како би ги прехранила своите деца, кои беа затекнати во ладната соба, повеќе гладни отколку сити.

Најтажниот момент беше кога четири годишното дете покажа кон фрижидерот и кажа: „Погледнете, имаме само трошки за храна“ и погледот го усмери кон потполно празниот фрижидер.

Сподели.


Коментарите се затворени.