И направи прекрасна фотографија на неговата девојка, а потоа и ја здогледа ногата…

0

Меган Барнард кога била во пубертет заболела од необично пореметување поради од кое десната нога почнала да и отекува, со големи болки. Докторите на крајот и дијагостицирале лимфидем – оток на ткивото што се должи на на- рушување на функцијата на лимфниот систем.

Својата болест со години ја криела и се срамела од својата отечена десна нога. Дури и нејзиното момче не знаело за нејзиниот проблем, а во еден момент напишала и проштално писмо бидејќи повеќе не можела да живее со срамот од својата болест. Но, тогаш се се променило кога Меган одлучила да собере пари за операција со која сакала да ги ублажи симптомите на оваа неизлечлива болест. Исто така , одлучила да го сподели со светот својот товар.

Одлучила да позира во костум за капење и да ја прошири свеста за оваа болест за другите да не би морале да се кријат и да живееат со срам.

Погледнете го видеото во продоление…

Сподели.


Коментарите се затворени.