Нов пешачки мост во корито на Отиња и уреден дел од коритото

0

Промовиран новиот пешачки мост во коритото на река Ориња исто така и уредувањето на пешачкиот дел во коритото.

Веќе поголем дел од коритот на река Отиња во централното гратско подрачје е средено и хортикултурно уредено, со градот Штип добива многу по модерна слика од минатото.13239393_627849610702863_7859178313595047228_n

13266060_627849304036227_3109995723836198452_n 13263905_627849010702923_1388557409975358965_n 13256200_627848987369592_2251872637268662756_n 13256153_627849064036251_908566940456142701_n 13254312_627849414036216_3256169860979628251_n 13241386_627848954036262_1556363530352446968_n
13233164_627849240702900_1731972474797721411_n 13221740_627848940702930_7085849398570570568_n

Сподели.


Коментарите се затворени.