Во плико ставила 100 евра и ја разочарала невестата – еве што и одговорила

0

Венчавката би требало да биде најубавиот ден во животот на секој пар, но сепак на многумина и не им е така среќен. Горкиот вкус на усните и сеќавање на нечие или на сопствената венчавка, може да остави различни ситуации. Премногу алкохол, лоша организација, но и разочарувачки подароци.

Последниов случај и не е толку чест бидејќи повеќето парови ги повикуваат гостите на својата венчавка за да ја споделат својата среќа со своите најблиски. А некој од сопствената венчавка се обидува да „Заработи“. Таков случај е опишан на Интернет и овој пример го згрози светот. Британка на еден портал побарала совет која била на венчавката на својата поранешна клешка и како подарок на младенците, на нивно барање  подарокот да биде во плик, во пликото ставила 100 фунти, што е околу 120 евра. Сепак, невестата била премногу разочарана  па на гостинката и напишала маил во кој како што навела тој износ не бил„ доволен“ како подарок за нечија венчавка. Изненадена и шокирна со пораката која ја добила оваа жена побарала совет од другите жени на еден портал.

poklon-pare-vjencanje

-Изненадени сме што овој твој паричен подарок не беше доволен за нашите желби  на тој голем ден. Ако сакате тоа да го поправите, пратете ни уште пари, би биле премногу благодарни, стоело ова во пораката.

Оваа порана ги разбесни корисниците на социјалните мрежи.

Сподели.


Коментарите се затворени.