УРНЕБЕСНА КОМЕДИЈА СО ГЕНИЈАЛНИОТ МИЛАН ЛАНЕ ГУТОВИЌ!

0

Вонвременскиот “Среќко Шоиќ” конечно во Штип, со претставата со која го има обиколено цел свет! Милан Лане Гутовиќ е претставник на златната генерација актери од бившојугословенските простори кој со своите улоги во “Тесна Кожа” и “Бела Лаѓа” остана најголемиот жив комичар во моментов!

Штипјани имаат неверојатна шанса да го видат во живо на само три метри од себе, носителот на најсмешниот лик прогласен по сите релевантни гласања и анкети.

Обична вечер е урнебесна комедија напишана и режирана од самиотМилан Лане Гутовиќ, што е причина повеќе да не го пропуштите овој единствен настан!

13055851_642909022539667_8646464805358532267_oВлезници во Предпродажба по цена од 200 ден. во ОГРАНИЧЕН Број !!!

Продажни места:
Клуб Кафе ТУШ
АЈС КАФЕ
Информации на тел. 076220167

Сподели.


Коментарите се затворени.