Paparazzi | VoStip.mk | Part LIII | Ве наградува!!!

0

Една од најпопуларните рубрики на vostip.mk Paparazzi која се чита и гледа во цела Македонија и овојпат има изненадувања за вас.

Туристичката Агенција We Travel Macedonia е покровител на ова издание на Paparazzi и доделува вредносни ваучери за патавања. We Travel доделува на ова папараци издание 3 гратис ваучери за шопинг турата во Солун на 24ти мај.

Најбрзите тројца кои ќе пишат порака на фан страната на We Travel Macedonia со свои податоци и телефонски број добиваат гратис ваучер за на кафе во Солун.

За порака кликни ТУКА.

DSC_0618 DSC_0621 DSC_0624 DSC_0627 DSC_0628 DSC_0629 DSC_0637 DSC_0639 DSC_0642 DSC_0644 DSC_0646 DSC_0647 DSC_0653 DSC_0655 DSC_0658 DSC_0659 DSC_0661 DSC_0662 DSC_0665 DSC_0669 DSC_0671we-travel DSC_0674 DSC_0676 DSC_0677 DSC_0683 DSC_0685 DSC_0687 DSC_0689 DSC_0690 DSC_0692 DSC_0693 DSC_0695 DSC_0698 DSC_0701 DSC_0705 DSC_0706 DSC_0713 DSC_0726 DSC_0729 DSC_0730 DSC_0731 DSC_0733 DSC_0736 DSC_0740 DSC_0742 DSC_0748 DSC_0750we-travelПочитувани читатели и фанови

Рубриката Папараци е направена од забавен карактер за анимација и убави спомени за нашите читатели, без никаква намера за навреда и слично. Доколку од било какви причини дел од сликите на кои сте вие не ви се допаѓаат слободно можете да не контактирате за нивно отстранување.

е-маил: vostip.mk.gcc@gmail.com

Сподели.


Коментарите се затворени.

Feedback

FLYERb