Калта во Штип веќе е минато! Комплетно асфалтирана населба Дузлак

0

Со асфалтирањео на главната улица во населбата Дузлачки рид, овде завршуваат комуналните  проблеми на жителите од оваа населба.

За Општина Штип изградбата на оваа улица беше приоритет.

Захариев најави дека освен во овој дел од градот, наскоро инвестиции во делот на  инфсратруктурата ќе има и во населба Баби.

Тендерски постапки веќе се во тек уште за триесет улици, со тоа и понатаму продолжува градежната офанзива во Штип.

канал+

Сподели.


Коментарите се затворени.