Огласи за Вработување во Штип!!!

0

Во Штип.мк како и секогаш ги објавувам огласите за вработување и помага при вработување како за работниците така и за работадавците.

Во моментов имаме 3 огласи за вработување кои  се од различни професии.

We Travel Туристичка агенција во Македонија со две канцеларии во Штип и Струмица има потреба од работици со и без работно искуство.

 1. Агент за продажба Штип и Струмица

Работна позиција агент за продажба со и без работно искуство, предност имаат кандидатите:

 • завршена висока школа за туризам,
 • познавање на странски јазици со потврда за истото (Англиски)
 • сертификат за туристички водич
 • искуство во директна продажба
 • комуникациски вештини

2. Web developer  (одржувач на веб сајт, социјални мрежи и маркетинг)

Работна позиција одржувач на веб сајт, социјални мрежи и маркетин со и без работно искуство, предност имаат кандидатите:

 • креирање и конструирање на веб страни
 • длабинско познавање на фејсбук
 • графички дизајн (постери, флаери и слично)
 • маркетинг познавања

За повеќе информации кликнете ТУКАдодека заинтересираните кандидати можат да испратат свое CV на следниот мејл viktor@we.com.mk

совет: слободно да се пријават сите заинтересирани кандидати, упорноста победува.

VoStip.mk веб сајт кој постои скоро 5 години и е еден од препознатливите сајтови во Македонија има потреба од следниве позиции:

 1. Web developer и Автор на вести

Работна позиција автор на вести со и без работно искуство, предност имаат кандидатите:

 • завршена висока школа за новинарство
 • познавање на странски јазици со потврда за истото (Англиски)
 • работа на веб страна
 • талент за пишување текстови и репортертво
 • комуникациски вештини
 • креирање и конструирање на веб страни
 • длабинско познавање на фејсбук
 • графички дизајн (постери, флаери и слично)
 • маркетинг познавања или маркетинг агентура

заинтересираните кандидати можат да испратат свое CV на следниот мејл vostip.mk.gcc@gmail.com

ИнфоМедиа Студио има потреба од фотограф и камерман

Работна позиција автор на вести со и без работно искуство, предност имаат кандидатите:

 • искуство со фотографија и фотографирање на свадби
 • познавање на фотошоп и обработка на фотографии
 • работа на веб страна
 • ракување со камера
 • пост продукција или монтирање на видео
 • креирање и конструирање на веб страни

заинтересираните кандидати можат да испратат свое CV на следниот мејл v.dimitrov2012@gmail.com

 

Сподели.


Коментарите се затворени.