Галерија: Студио Диор во нов ултра модерен салон

0

Добро познатиот штипски стилист Зоки Давитков како што објави на својот ФБ профил го добил најубавиот подарок за овој роденден а воедно им се заблагодари на својот тим и на сите оние кои го подржуваат несебично сите овие години.

Отсега познатото фризерско студио Диор во нови простории во ултра модерен стил.

Фотографиите се повеке од зборови погледенте ги.

DSC_0257 DSC_0263 DSC_0264 DSC_0254 DSC_0252 DSC_0251 DSC_0249  DSC_0238 DSC_0233 DSC_0227  DSC_0215 DSC_0214  DSC_0212 DSC_0211 DSC_0210 DSC_0208

Сподели.


Коментарите се затворени.