Пристигна сладолед: Оваа фотографија стана вистински хит на Интернет

0

Во Невесиње вчера беше забележана несекојдневна глетка за месец април бидејќи на улиците имаше снег.

Снежната покривка достигна околу 20 сантиметри. Температурата била опод нулата и се  потсетуваше на права зима, а не пролетен ден.

Токму кога во градот владее вистинска зима пристигнал камионот со сладолед, оваа фотографија стана вистински хит.

 

 

Сподели.


Коментарите се затворени.

Feedback

FLYERb