Бизарно: На саем за погребална опрема пресечена торта во облик на ковчег! (ФОТО)

0

Со торта во облик на ковчег во Ниш е отворен првиот Саем за погребална опрема.

Покрај сета опрема, во специјалната понуда се најде и поклопец за мртовечки сандак со клима уред!

torta

Најскапиот сандак чини 280 евра, а се вика „Американец“!

Сподели.


Коментарите се затворени.