ФОТО: Бура од емоции и солзи- Наумче Мојсовски се збогуваше со „Фалангата“

0

Наумче Мојсовски вчера се зборува со репрезентативниот дрес.

Со многу емоции се поздрави со колегите, но најпотресен беше моментот кога со солзи во очите се прости од навивачите-македонската Фаланга.

mojso-2falanga

Фотографиите се превземени од ГОЛ.МК каде можете да погледнете многу повеќе

Сподели.


Коментарите се затворени.

Feedback

FLYERb