Хит на Фејсбук: Девојче и нејзината мајка живееле во автомобил, а потоа дошол полицаец…

0
Полициски службеник од Калифорнија, заминал во патрола откако добил повик дека на паркинг во близина на плажата некој спие во автомобил.
Кога излегол на терен, тој нашол 11-годишно девојче кое играло „плочка“.
Полицаецот Прицер му пришол на девојчето, кое со својата мајка живеело во автомобилот. Мајката и ќерката неодамна останале без покрив над главата, па нивниот стар автомобил им останал единствениот избор.
Камерата на службеното возило снимила необична средба, која резултираше со вистинска игра.

Сподели.


Коментарите се затворени.