АПЕЛ ЗА ПОМОШ НА АНДРЕЈ НАСЕВСКИ !

0

На младиот Андреј Насевски му е дијагностицирана многу ретка болест Хередитарна спиноцеребеларна атаксија со неуропатија, кардиомиопатија и сколиоза. Единствен начин да му се помогне е со трансплантација на матични клетки во Кина, за кој третман се потребни 30.000 евра, сума која за младиот Андреј и неговото семејство е недостижна без помошта од сите нас….

За таа цел, отворени се телефонски броеви за донации, со чија помош Андреј би го добил соодветниот третман кој во моментов е единствен излез од неговата состојба.

Телефонски број за донации на ОНЕ – 075143468
Телефонски број за донации на ВИП – 077143468
Трансакциска сметка во ТТК Банка АД Скопје : 290500015321273

Да помогнеме сите на младиот Андреј да се врати во нормален живот, раст и развој, како и пред се, самостојно извршување на неговите секојдневни потреби.

Благодарност до сите чие што хумано срце нема граници.

Сподели.


Коментарите се затворени.

Feedback

FLYERb