Оваа фотографија има повеќе од милион лајкови : Кога ќе видите поради што и вие ќе ја споделите!

0
Роберта е 81 годишна старица која пати од деменција, па поради тоа живе со својата ќерка во округот Чарлс во Мериленд.
Секој ден таа сака да шета, но во петокот старицата не се вратила дома.
Нејзината ќерка повикала полиција и им ја објаснила ситуацијата дека се работи за жена која лесно ги заборава работите.
Кога конечно ја пронашле во блискиот парк, наместо да се претстават како полицајци и можеби со тоа да погрешат, одлучиле едоставно да се претсават дека и тие шетаат па полека ја отпратиле до куќата каде живее.
jj
Сподели.


Коментарите се затворени.