Издржа машки: Тој го доби „најтажниот еротски танц“ на сите времиња!

0
Кога на едно момче ќе почне да му танцува девојка, тешко е резултатот да не биде возбодување или барем насмевка на лицето. Сепак, овој танц бил толку лош, што лицето на овој сопруг го обиколи целиот свет.
Со песната „The Sound of Silence“ во позадина, снимено е видео кое е наречено „најтажниот танц досега“.
На видеото може да видите оскудно облечена девојка која најавува предизвикувачки танц за својот сопруг, а потоа и неговото лице кое не е воопшто возбудено како што таа очекувала. Видеото за само неколку дена го погледнале повеќе од милион луѓе, а се надеваме дека таа бројка ќе продолжи да расте.

Сподели.


Коментарите се затворени.

Feedback

FLYERb