Додека танцуваше не забележа дека градите и излегоа сред емисија

0
Нејзиното име е Лаура Милер, а оваа снимка настанала во 2014 година во емисијата „Ла Каса дел Поп“ на италијанска телевизија.
Од тогаш кружи низ интернетот, а ние ве потсетуваме на оваа жешка сцена. Пејачката не носела градник, а додека танцувала на песната, градата потполно и излегува од блузата.

Сподели.


Коментарите се затворени.

Feedback

FLYERb