Ова е најубавата работа која ќе ја видите – Што се случува кога ќе запалите 6.000 кибритчиња?

0
Видео со натпис „Ова е најубавата работа на која сум присуствувал“, на друштвените мрежи е прегледано речиси 7 милиони пати за само една недела.
Петнаесетминутната сага прикажува 6.000 кибритчиња поставени така да предизвикаат ланчана реакција.
Едно кибритче согорува за отприлика 6 секунди, но погледнете што се случува кога горат 6.000 кибритчиња одеднаш.

Сподели.


Коментарите се затворени.