Еве низ што поминуваат: Промената на полот е тешка и болна операција

0

Трансродна жена од Калифорнија позната како Џесика, опиша детално како навистина изгледа операцијата за промена на полот.

Џесика рече дека докторите мора да ги предупредат пациентите што се случува по операцијата зошто тоа е многу застршувачки.

-Има многу шиење, отечен е, но сега имам оргазам. Една од работите што ги научив во текот на овој пат е дека машките и женските полови органи не се толку различни. Тие се поинаку уредени, но одредени делови се навистина слични, рече Џесика.

Таа предупреди дека промената на полот е многу болна.

Сподели.


Коментарите се затворени.