Paparazzi | VoStip.mk | Part LII

0

we travel baner2 Paparazzi | VoStip.mk продолжува со следењето на штипската шема, мода и убавина.

DSC_0426 DSC_0428 DSC_0429 DSC_0433 DSC_0435 DSC_0437 DSC_0440we travel baner2DSC_0441 DSC_0442 DSC_0446 DSC_0447 DSC_0451 DSC_0454 DSC_0459 DSC_0461 DSC_0463 DSC_0467 DSC_0473 DSC_0479we travel baner2 DSC_0480 DSC_0481 DSC_0495 DSC_0496 DSC_0497 DSC_0499 DSC_0502 DSC_0503 DSC_0507 DSC_0508 DSC_0511 DSC_0517 DSC_0520 DSC_0523 DSC_0529 DSC_0530we travel baner2Почитувани читатели и фанови

Рубриката Папараци е направена од забавен карактер за анимација и убави спомени за нашите читатели, без никаква намера за навреда и слично. Доколку од било какви причини дел од сликите на кои сте вие не ви се допаѓаат слободно можете да не контактирате за нивно отстранување.

е-маил: vostip.mk.gcc@gmail.com

Сподели.


Коментарите се затворени.

Feedback

FLYERb