Извршниот директор седна во блендиран Мерцедес а во него пукаа со АК-47, еве што се случи

0
Видео на кое вработените од Texas Armoring Corporation демонстрираат што се случува зад непробојно стакло додека некој пука во него.
Во Мерцедесот кој е опремен со оклопен пакет на патничко возило влезе извршниот директор и претседател на Texas Armoring Corporation а во автомобилот беше пукано со автоматска пушка Калашников.
Дефинитивно Texas Armoring Corporation тестирањето на производите го однесоа на едно друго ниво.
Погледнете:

Сподели.


Коментарите се затворени.