Спаси напуштено мече, по шест години се случило нешто неверојатно

0

Едно мече- бебе било сосема само. Без мајка и без татко.Шест години поминале откако Кејси го пронашло малото мече. Го земал во раце и од тогаш почнало нивното пријателство. Нивната врска е сега многу силна како и нивната доверба еден кон друг.

Кејси е вистински љубител на животните и со години проучувал разни животни. Со мечето Брутс воспоставил специјална врска и мечето живеело со него во куќата додека не пораснало. Кејси тогаш одлучил со својот другар да му направи соодветна куќичка. Монтана Грзизли стана едукативен центар не само за Брутс туку и место каде луѓето од сите страни на светот можат да дојдат да го посетат и да научат се за мечките.

Погледнете ја оваа неверојатна приказна и како Брутс се претвори во вистинска “ филмска ѕвезда“

Сподели.


Коментарите се затворени.