Загрижена мајка оставила кондом за синот пред да му дојде девојката, но нешто згрешила!

0

Британка, загрижена за својот син, му оставила порака во која му вели да го искористи кондомот ако работите меѓу него и девојката „станат сериозни“.

Она што е неверојатно е што пораката ја прицврстила со остри патенти, кои го пробиваат кондомот!

– Изгледа дека таа што побргу сака внуци и се надева дека синот нема да забележи што не е во ред со кондомот  – коментира еден од корисниците на „Reddit“.

kondom-45137

Сподели.


Коментарите се затворени.

Feedback

FLYERb