Најдобрите Велигденски Патувања за 2016 година

0

Велигден е најголемиот христијански празник кој исто така е и најпогоден за прекрасни патувања. Патувањата се она кое го храни духот, ги зголемува импресиите и ги збогатува спомените.

Покрај празничните слободни денови и прекрасното пролетно време Велигден нуди бесконечно можности за излез од секојдневието и прошетка по некоја од европските метрополи.

We Travel туристичката Агенција ви нуди прекрасни велигденски патувања со уникатни патувања и за сите вкусови и можности.

Покрај квалитетните програми кои се нудат во We Travel исто така се нуди разновидност и уникатност. Програми кои ги има само на едно место за поголем избор за сите љубители на патувањата.

Разгледајте и одлучете која е вашата велигденска дестинација.

Патувањето е единствената инвестиција во животот која ве прави богати.

Покрај стандардните тури во We Travel исто така можете да најдете најуникатни и нови тури кои досега не се нуделе во Македонија како на пример:

Прага – Париз – Милано; Истамбул со Авион; Фиренца – Чинкве Тере – Сиена; Стразбур – Колмар

*со клик на сликата имате линк до програмите.  За повеќе кликнете на we.com.mk

WEtravel-фиренца сиена чинквеWEtravel-Дворците на Баварија WEtravel-истанбул авио WEtravel-прага париз миланоWEtravel-стразбур колмар WEtravel-атина

Сподели.


Коментарите се затворени.